Care Santos visita i col·labora amb Pastisseria Uñó

En un dia tant especial com és la Diada de Sant Jordi, on els carrers de tot Catalunya s’omplen de cultura i passió, a Pastisseria Uñó no podíem ser menys per celebrar aquesta data.

Per aquest any 2014, hem comptat amb la presència de l’escriptora mataronina Care Santos, guanyadora del darrer Premi Ramon Llull. Després de la seva última i premiada obra “Desig de xocolata” on el nostre mestre pastisser Claudi Uñó hi surt reflectit amb consells i frases fetes pròpies durant la seva narració, junts, han presentat el llibre a la llibreria Abacus de Mataró amb tast de xocolata inclòs per a tots els assistents.

Tot un èxit! A més, per aquesta ocasió em trobat el punt clau perquè el seu llibre fos el protagonista d’aquesta Diada. Una proposta mitjançant el sorteig a Facebook de dos exemplars firmats per ella mateixa i en persona, acompanyats d’una rosa de xocolata de maduixa feta per la nostra pastisseria.

Ho recordeu?

El resultat va ser una participació massiva amb una gran rebuda pels nostres seguidors. Des de Pastisseria Uñó, volem agrair a Care Santos per aquest gest de col·laboració i participació amb nosaltres i pel merescut premi i èxit de la seva obra.

Aquí teniu algunes fotos relacionades amb l’autora, l’entrega dels llibres i la pròpia Diada:

Català