Més ambient que mai a la festa MOW 2014

Una vegada més, la festa del comerç al carrer arriba aquest mes de juny amb una gran participació. Com cada edició, a Pastisseria Uñó rebem aquesta festa amb moltes ganes i energia per donar-li la benvinguda a la Mataró Opportunity Weekend (MOW), una bona manera per impulsar el comerç local i de proximitat.

Gràcies a la participació i col•laboració de diferents botigues de la ciutat, vam poder muntar una bona festa davant la façana de la pastisseria. Llums, colors, gent...i molt de shopping! Vam poder disfrutar amb la música de la sala Privat, la passarel•la i presentació de la nova col•lecció de la firma de bijuteria MT-31 i l’ambientació de l’interiorisme de Esther Sánchez.

Un panorama ideal per oferir les nostres degustacions fetes expressament per la ocasió acompanyades amb una bona copa de cava ben fresquet, així com el postre especial que vam preparar amb col•laboració de l’Esteve (cocteler de la sala Privat):

* Pinya caramel•litzada amb gengibre, mousse de lichi i speculos de coco amb violetes cristal•litzades acompanyat amb una pipeta amb vodka, sprite, pinya gengibre i violeta.

* Fresons amb llimona, mousse de maduixes del maresme i coulis de roses amb petazetas acompanyat amb una pipeta amb gin tònic de maduixa amb aigua de roses.

Un ambient que convidava a tots els ciutadans a costar-se per gaudir de la festa i de tot el seu ambient.

Aquí teniu algunes imatges capturades gràcies al objectiu del fotògraf professional Ferran Barjuan.

Des de Pastisseria Uñó volem agrair a cada una de les persones que va venir a sentir, a disfrutar i a degustar la festa del MOW amb nosaltres.

Us esperem per la propera edició, no hi podeu faltar!

Català