Mataró desperta amb la MOW 2013

El passat dissabte 1 de juny va quedar demostrat que la MOW Shopping Night activa, i de quina manera, el comerç del centre de la ciutat.

Després de l’esdeveniment que va omplir de gom a gom la Riera i tots els carrers perifèrics, ha quedat demostrat que els ciutadans i amants de Mataró, quan se’ls hi planteja una proposta atractiva que combina comerç i oci, responen…i de quina manera!

En el nostre, cas, en l’esdeveniment que varem celebrar conjuntament amb la Sala Privat, Esther Sànchez i Sànchez Interiorisme, Bijuteria MT31 i Ferran Barjuan (fotògrafia profesional), vam servir més de 100 menús i 800 cóctels i postres.

Aquí tenim el plaer de presentar-vos el vídeo d’aquest MOW 2013.

 

Sens dubte, un exit que ens anima a seguir apostant per esdeveniments d’aquestes característiques, on tothom s’oblida per uns moments de la mala situació pel que están atravessant tan empreses com particulars. L’optimisme és la nostra arma i des de la nostra página web demanem més esdeveniments que activin el comerç de la nostra ciutat.

 

Tot l’equip de Pastisseria Uñó vol donar les gràcies a tots els que ens vareu visitar en un día que va quedar “capturat” en una galería d’imatges que hem penjat en el nostre Facebook. Encara no la heu vist? Feu click aquí per accedir-hi: http://on.fb.me/1b7qkuV

Català