HISTÒRIA

Fem una miradaal passat.

Des de 1967, la pastisseria Uñó està ubicada al bell mig de la ciutat de Mataró, a la riera, la zona comercial i peatonal amb més dinamisme de la localitat i a cinquanta metres de l’ajuntament.

0

Gran nevada a mataró

Foto de la Riera de Mataró el dia de la nevada de l’any 1962, on es pot veure l’antiga pastisseria “Font” amb la furgoneta de repartiment coberta de neu.

0

Noves mans i noves il·lusions

L’any 1968, va haver-hi un canvi a la pastisseria. Claudi Uñó Encesa va passar a fer-se càrrec de la direcció de la Pastissería, on hi va ser treballador desde l’any 1955 fins al 1962. Després d’haver passat per un aprenentatge a Suïssa.

0

De Font a Uñó

El 1970, l’antiga Pastissería Font, va canviar el nom cap a l’actual, Pastissería Uñó.

0

Fent mones de pasqua

Fent mones a l’antic obrador, en motiu de la celebració de la pasqua per setmana santa.

0

Obres

Després d’ anys treballant, el matrimoni, Claudi Uñó i Maria Dolors Huguet van veure la oportunitat de poder comprar l’edifici del davant, en el seu moment hi havia l’empresa de Pintures Civit. L’any 1997 comencem les obres. Les obres van durar dos anys, però la espera va valdre la pena!

0

Inaugurem

Estrenem la nova pastisseria Uñó, just davant de la antiga. Inaugurem al any 1999. Realment va ser tot un canvi, ja que vam passar de uns baixos de 110 m2 a un edifici de sis plantes de 1400 m2. La plantilla es va haver d’ampliar fins a 20 persones.

Obrador

Fotografia de part de l’obrador.

Inaugurem família

A la fotografia podem trobar tota la família! Claudi Uñó Encesa i la seva esposa Maria Dolors Huguet i els seus dos filles, Claudi Uñó i Rosa Maria Uñó, els dos continuen treballant plenament a la Pastisseria.